Forgách-kastély - Mándok - KASTELYOK.COM

Forgách-kastély

A XVIII. században a Forgáchok Mándokot tették meg uradalmuk központjának, a mándoki kastély 1793-ban épült meg. A késő barokkos, műemléki védettségi épület alaposan leamortizálódott az elmúlt évtizedek során. A felújítási munkák 2010-ben kezdődtek meg. A Kastély napjainkra újra az elegancia és a főúri életérzés megtestesítője lett. Renoválása alatt végig nagy gond lett fordítva a korhű állapotok visszaállítására, hogy a küszöböt átlépve a vendégeket az az érzés fogja el, mintha visszacsöppentek volna a 18.századi grófok világába. A belső terek, a csillárok és a patinás, ám kényelmes bútorok együtt teremtenek korabeli hangulatot. A beruházás során a szállodában tizenkét vendégszoba lett kialakítva 24 férőhellyel, ami 30-ra bővíthető, de közeljövőben megvalósuló fejlesztés eredményeként hamarosan 21 szobával és 50 férőhellyel várják kedves vendégeiket. A szobák olyan magas luxus színvonalú kivitelezésben készültek el, hogy szálló vendégeink valóban grófként illetve grófnőként érezhetik majd magukat. Forrás: Forgách-kastély Mándok
A szállodáról, valamint annak szolgáltatásairól bővebben honlapjukon talál információkat.Saját tapasztalataink

2017 május végén jártunk a kastélyszállóban. Ez egy frissen felújított épület, ahol maximálisan törekedtek a korhű, XVIII. századi állapotok visszaállítására. Belépve tényleg olyan érzés, mintha a régi idők eleganciájával találkoznánk, a berendezés, a bútorok, csillárok és minden egyes apró tárgy a régmúltat idézi.

A szállodában 12 szoba található. Megtekinthettük az Elnöki Lakosztályt és az összes többi szobát is, a luxus szinte tapintható, minden nagyon elegáns, csodaszép.

Gourmet konyha és wellness részleg is található a kastélyszállóban, nyáron viszont a szabadtéri medence szélére is rendelhetjük koktélunkat. Ezeken kívül a helyszín kibérelhető különböző rendezvényekre, esküvőre, konferenciára, egyéb találkozókra.
A szálloda szolgáltatásairól, egyéb lehetőségekről, elérhetőségükről a szálloda saját honlapján tájékozódhat.Esküvő megrendezésére alkalmas helyszín
Megtekintések száma: 6583