Geréby-kúria - Lajosmizse - KASTELYOK.COM

Geréby-kúria

A Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar festői környezetben, az Alföld szívében, Budapesttől autóval alig félórányira, az M5-ös autópálya lajosmizsei kijáratától 3 km távolságra fekszik. A varázslatos természeti környezet különösen nyáron hívogató, de a téli pusztát lovas szánon bejárni is felejthetetlen élmény. A park madárcsicsergéstől hangos, a tóparti bokrokban vadkacsák költenek. Csendes nyári hajnalokon az őzek a parkba is bemerészkednek. Az épületek elhelyezkedésének köszönhetően a vendégek közel érezhetik magukat a természethez, miközben kényelmükről a legkisebb mértékben sem kell lemondaniuk. Forrás: Geréby Kúria Hotel


Saját tapasztalataink

2014 augusztusában jártunk itt. A kúria a zajos forgalomtól jó messze, egy erdős, ligetes részen található. Gyönyörű a környezet, az épületek, a szobák, az események lebonyolítására szolgáló helységek, minden. Nagyon kedves a kiszolgálás, az étteremben nagyon finom az étel, nagyon udvarias a kiszolgálás, tényleg érezni, hogy ÉN vagyok a vendég és Ők azért vannak, hogy engem kiszolgáljanak. Az árak barátiak. Mindenki megtalálja a neki megfelelő szórakozást, a lovaglástól kezdve sportolási lehetőségeken keresztól a medencéig, gyermekeknek játszótér, minden megtalálható. Tökéletes kikapcsolódásra nagyon ajánlott hely!


Esküvő megrendezésére alkalmas helyszín

A legjobb helyen jársz, hiszen a Geréby Kúria csodálatos esküvőhelyszín, ahol szinte az összes esküvős szolgáltatást egy helyen megtalálod.

A Geréby Kúria, mint esküvőhelyszín előnyei:
- csodálatos, az esküvős miliőhöz illő természeti környezet, gondozott park,
- polgári ceremónia lehetőség a gyönyörű fűzfánk alatt helyszíni anyakönyvezéssel
   (Bővebb info >>>)
- lánykikérés és hozzá kapcsolódó vendéglátás
- hangulatos, modern, klimatizált esküvős rendezvénytermek (5 főtől- 350 főig)
  (Bővebb info >>>)
- esküvős hangulatfokozó játékok szervezése a meghívott násznép részére
- hagyományos és exkluzív összeállítású esküvői menük Zala András
   mesterszakácsunk konyhájából
- pazar esküvős dekoráció saját szervezésben (Bővebb info >>>)
- díszített lovashintós bevonulás

Bővebb információ a kastélyszálló saját honlapján található.Megtekintések száma: 4020