Batthyány-kastély - Pécs-Üszögpuszta - KASTELYOK.COM

Batthyány-kastély

Pécs történelmi belvárosától 5 km-re helyezkedik el a kastélyszálló, ahova a személygépkocsi mellett kiváló buszközlekedéssel is el lehet jutni. A mediterrán hangulatok városa egyben a Dél-Dunántúl kulturális fellegvára Gróf Batthyány Kázmér, Baranya Vármegye egykori főispánja, a Kossuth-kormány minisztere hajdani birtokán találja magát. Pécs mellett, a XVIII sz. elején épült, korai barokk kastélyépület máig őrzi századokon át fennmaradt lovaskultuszát! Elhelyezés: antik bútorokkal berendezett grófi lakosztályokban vagy fürdőszobás, kétágyas (pótágyazható), szobákban. A tizenhat szobánk és három lakosztályunk TV- vel, telefonnal, minibárral, szaunával felszerelt.Forrás: BAMA


Saját tapasztalataink

A valamikori Batthyányi-kastély egyik épületrészében található a szálloda, másik oldalán egy osztrák biztosító székháza működik, a parkjuk közös. A szálloda jelenleg egy kisebb felújítás alatt van, de nemsokára újra fogadja vendégeit. A szálloda szolgáltatásairól, esetleges rendezvények megrendezésének lehetőségéről a hotel saját honlapján tájékozódhat.


Esküvő megrendezésére alkalmas helyszín

A XVIII. században épült Batthyány kastélyban vállaljuk hangulatos esküvők, céges és családi rendezvények, baráti- és osztálytalálkozók, színvonalas lebonyolítását. A 120 fő befogadására alkalmas étterem kialakításának köszönhetően, egybenyitható a kastély csodálatos parkjával, így akár 200 fő vendégül látására is alkalmas. Hangulatos pincénkben vállaljuk borkóstolók, kisebb baráti rendezvények lebonyolítását 16 főig. Mesterszakácsunk vezetésével működő konyhánk catering szolgáltatást is vállal.
Kérdései esetén kérjük keressen minket!Megtekintések száma: 6875