Bodrogi-kúria - Inárcs - KASTELYOK.COM

Bodrogi-kúria

Ezt a Budapesthez közeli, gyönyörű 34 hektáros erdőt választotta a jó sors, hogy felépítsem a közepére azt az épületet, amit először Szent György Kúriának neveztem el. Akkor még csak 10 szobával és pár fős személyzettel próbáltuk meghódítani a világot több- kevesebb sikerrel. Hamar bebizonyosodott, hogy ez a szobaszám és a szolgáltatások is bővítésre szorulnak. Ezért úgy határoztam, hogy elkezdem bővíteni a szállodát addig, ameddig még meg tudjuk tartani a bensőséges, családias hangulatot. A legfőbb célom mindezek mellett a minőség megtartása volt és ez úgy érzem, sikerült is. Most 48 szobával, 2 étteremmel, 4 konferenciateremmel, fitness teremmel, egy csodálatos élményfürdővel és egy nem mindennapi parkkal kiegészülve már büszke lehetek erre a létesítményre és a benne dolgozó kiváló munkatársaimra is. Úgy érzem, nyugodt lélekkel adhatom az édesapámtól.
 Forrás: Bodrogi-kúriaSaját tapasztalataink

2017 július elején készítettük a képeinket. A szálloda gyönyörű, minden igényt kielégítően fel van szerelve. A világtól elzártan, teljes pihenését biztosítja a Pesthez közeli, de mégis távoli elhelyezkedése. Konferenciatermeiben különböző céges rendezvények, csapatépítők is megrendezhetőek, az ezekhez szükséges technikai eszközök rendelkezésre állnak. Nem utolsó sorban egy csodálatos esküvői helyszínként is használható. Mindenről bővebb információ a kúria saját honlapján található.


Esküvő megrendezésére alkalmas helyszín

Életünk egyik legszebb napja, amikor kimondjuk a boldogító igent annak az embernek, akit a legjobban szeretünk. Ahhoz, hogy ez egy felejthetetlen nap legyen, szükség van a barátokra, akik megünneplik velünk ezt a csodálatos eseményt.

Mire van szükségünk még? Természetesen egy alkalomhoz illő helyszínre, finom ételekre és profi kiszolgálásra. Budapesthez közel, de mégis a városi forgatagtól távol a Bodrogi Kúriában minden készenáll arra, hogy az álom valóra váljon.

Az erdő közepén egy kis tavacska partján építettük fel a tökéletes esküvő helyszínt. A tóban egy szigeten két hatalmas fűzfa lombjai alatt mondhatja ki azt a bizonyos szót, amire párja mindennél jobban vágyik.

Az ezt követő lakodalomra külső és belső helyszíneket egyaránt találhat. Ha már elfáradt a társaság, a szálloda 45 szobájában és 400m2-es wellness részlegében mindenki kedve szerint pihenheti ki a fáradalmakat.

A Bodrogi Kúria Wellness Hotel egy tökéletes választás élete egyik legszebb és talán legfontosabb eseményének megünneplésére!

Bővebb információért kérem keressen minket!Megtekintések száma: 7149