Forster-Vadászkastély - Bugyi - KASTELYOK.COM

Forster-Vadászkastély

A Forster-kastély vagy más néven Forster-vadászkastély Bugyiban, Pest megyében található.
Az 1890-es évek elején épült kúria Forster Kálmán tulajdonában volt. Forster Kálmán hatalmas birtokain kezdte meg egy korszerű árutermelő gazdaság megszervezését, melynek eredményeként egy évtized alatt jelentős változás következett be a művelési ágak területén. A kastély ma magánkézben van és vendéglátó- és szálláshelyként hasznosítják, elsősorban a Bugyin és környékén rendezett vadászati rendezvényekre látogató vadászok részére, amely eseményekre külföldről is számos vadász látogat ide.
A kastélyt több hektáros őspark veszi körül, egy működő malommal, fahíddal és halastóval. Forrás: WikipédiaSaját tapasztalataink

2016 februárjában jártunk itt. A kastély egy erdő közepén van a főút mellett, jól megközelíthető, de a város zajától távol, egy csendes, gyönyörű helyen. Az épület nagyon szép kívül-belül, az étteremben aránylag olcsón, nagyon finom, bőséges ételeket adnak. A személyzet nagyon kedves és előzékeny, ideális hely a teljes kikapcsolódásra vágyóknak valamint rendezvények helyszíneként.


Esküvő megrendezésére alkalmas helyszín

A Kastély mögötti parkban vagy a Vendégház melletti tónál ideális helyszínt biztosítunk a polgári vagy az egyházi ceremóniához hangosítással. Az esküvői menet élén az Ifjú Pár hintóval érkezhet a Nagyközségben lévő templomhoz, és vissza a Vadászkastélyhoz.
A Makovecz stúdió által tervezett, esküvői rendezvény esetén 300 fő befogadására alkalmas Rendezvényterem tökéletes harmóniát alkot a minket körülölelő természettel. Belső kialakítását illetően egyedi építészeti elemekkel, a népi és a modern kor tökéletes harmóniájával találkozunk. A rendezvényterem ablakai a látványparkra ( vízimalom, tó, azon átívelő fahíd, búbos kemence) néznek, a rendezvényeket csak a természet zaja, a madarak csicsergése zavarja meg.

Bővebb információért kérjük látogasson el oldalunkra!Megtekintések száma: 5777