Albrecht-kastély - Mezőtúr - KASTELYOK.COM

Albrecht-kastély

Klasszicista stílust utánzó kastély, melyet Albrecht királyi fenség építtetett 1929-ben feleségének a Holt-Körös partjára, amely Pusztabánréve külterületén található. U alakú épület, főépülete 6 szobás, két fürdőszobás, konyha-étkezős, előteres kialakítású. 1993-ban teljesen felújították. Az épület nagyméretű téglából készült főfalak 45cm, egyéb falak 30 és 15 cm-esek. A belső udvarra íves átjárón juthatunk ki és át a Holt-Kőrös partjára. Fa tetőszerkezet, részben egyedi íves kialakítással. Ablakok kétrétegű üvegezésűek, spalettásak. Belső burkolat vegyes: márvány, kerámia, parketta. Külső-belső falak vakoltak-festettek. A kastély előtt díszkút látható. Belső utak zúzottkő kerti borításúak, utak mentén sövények vannak. A parkban 60db haszonfa, valamint pázsit, díszfák, cserjék. A holt-Kőrös partjára kerti út vezet és környéke szabadidős tevékenységekre alkalmas zöld területtel ellátott. 1990-es években magán tulajdonba került, felújították és szálláshely, rendezvény helyszínként hasznosították. Lóistálló, korhűen kialakított, kétszintes épület, cserépfedésű, ablakok díszrácsozásúak, padozata tölgyfakocka. Fő funkcióban 11 ló elhelyezésére szolgált, mellékfunkcióban autók elhelyezésére alkalmas a szárnyépületben kialakított garázsokban. 2015-ben tulajdonosváltás után egy nagyon igényes kivitelezésű, gyönyörű kastélyszállóként nyitotta meg kapuit az Albrecht kastély. Nem csak külsejében és belsejében, hanem nevében is megújult, most már Hercegasszony Kastélyszállóként vagy Hercegasszony Birtokként találjuk meg. A szállodában 17 szobájában kb 50 fő helyezhető el, egy pazar étteremmel valamint a wellness részlegben medencével, szaunával, jakuzzival, finn- és infraszaunával várják vendégeiket. Bővebb információ a szállodáról valamint szolgáltatásairól honlapjukon található.
Forrás: kastelyok-utazas.huSaját tapasztalataink

Ez a valamikori Albrecht-kastély, amelyben egy teljes körű felújítás után 17 szobával 50 fő befogadóképességgel megnyitott a Hercegasszony Birtok, aminek a honlapján lehet tájékozódni a szálláslehetőségekről. Sikerült bejutnunk egy megnyitás előtti fotózásra és minden elfogultság nélkül állíthatjuk, hogy a valóságban szebb, mint a képeken!! A szobák csodálatosak, az étterem kitűnő, az árak barátiak, a személyzet kedves és alázatos, a hely gyönyörű, a Kőrös partján a csend és nyugalom tökéletes harmóniáját találjuk, ami maximálisan biztosítja a teljes kikapcsolódást. Szép a wellness része is és nem utolsó sorban használható a wifi is. Ezt a kastélyszállót nagyon szívesen ajánljuk mindenkinek! Köszönjük a fotózási lehetőséget!


Esküvő megrendezésére alkalmas helyszín

Igazán romantikus, vízparti esküvőről álmodik? Egy helyről ahol életük nagy napjára az elegancia és a stílus teszi fel a koronát?

Válasszák helyszínül a Hercegasszony Hotelt, hogy tökéletessé varázsoljuk esküvőjüket!

Képzeljen el egy meghitt vízparti szertartást, ahol az üdén zöldellő természet öleli körül a násznépet! A különleges esküvői ceremóniát egy hangulatos, sátorban megrendezett ünnepély követi, miközben fotósunk örökíti meg a legszebb pillanatokat ebben az idilli környezetben. Parkolási lehetőséggel és a vendégek részére igény szerint szállodai és apartman szobákkal várjuk Önöket!
Az ifjú párnak elegáns lakosztályt ajándékozunk a nászéjszakára, valamint pezsgővel kedveskedünk.

Szolgáltatásaink:

- 100 fős rendezvénysátor
- asztalszoknyával és székszoknyával díszített berendezés
- hangulatos környezet
- polgári szertartás a vízparton
- igényelhető dekoráció és eseményfotózás
- kedvező étel és italcsomag ajánlatok
- kedvezmények gyerekeknek
- szállodai és apartman szobák a távolról érkező vendégek részére

Kérje egyedi ajánlatunkat! Bővebb információ a kastélyszálló saját honlapján található!Megtekintések száma: 10230