Galassy-kastély - Noszvaj - KASTELYOK.COM

Galassy-kastély

A Galassy kastély 1900-ban, késő eklektikus stílusban épült. 1953-ban leégett, 1959-ben építették újjá. Noszvaj és Szomolya között található, Fenyves Hotel néven jelzik az útbaigazító táblák. Forrás: Galassy -kastély


Saját tapasztalataink

2015 augusztusában jártunk itt. A kastély az 1953-as tűzvészben szinte teljesen elpusztult, az újjáépítés után semmi kastély jellege nem maradt, belül minden modern, szögletes - de nagyon szép! Már új néven, Oxigén Hotel Family & Spa néven találjuk az út mellett a megadott koordinátákon. Egy gyönyörű, nagyon felszerelt, modern wellness szálló lett, aminél nagyobb gyermek paradicsomot még nem láttunk. Itt minden tényleg a gyermekek körül forog, van nekik játszóház, lovaglás, mini kalandpark, több medence - kérjük csodálja meg képeinket. A szállodáról valamint szolgáltatásaikról többet a honlapjukon találhat.


Esküvő megrendezésére alkalmas helyszín

Tartsd nálunk a várva várt nagy napot:
- ha szeretnél egy meseszép esküvői helyszínt
- ha az ünneplés több napra tervezitek
- ha mókusokat is vendégül láttok
- ha vendégeitekkel másnap reggel folytatnátok az ünneplést
- ha szeretnél a nagy napon egy kastély hercegnője lenni
- ha untad a barátnőid megszokott esküvőit
- ha örömmel veszed, hogy a szervezés minden dolgát 2 tapasztalt
   esküvőszervező leveszi a válladról
- ha vendégeid 'ott alvós' bulira készültek
- ha a romantika az 'aszcendesed'!

Szállodánkban két rendezvényterem van, a 150 fő befogadására alkalmas Galassy és a 24 fős Porcelánterem.

A szállodában polgári szertartás lebonyolítása is lehetséges, ehhez a Galassy rendezvénytermet ajánljuk, amelyet virágdekorációval, békét, szeretetet árasztó gyertyafénnyel varázsolunk hangulatossá. Másik választható helyszínünk (persze az időjárás függvényében) a szálloda parkjában található Japánkert.
Az ifjú párnak az esküvő éjszakájára grátisz biztosítjuk a különleges kialakítású nászutas lakosztályunkat, amennyiben minimum 10 szobát igénybe vesznek.

Igény esetén profi fotóst biztosítunk a felejthetetlen pillanatok megörökítése miatt. Az esküvő fényét emelik a különböző díszítő elemek, amelyek kiválasztásához munkatársaink segítséget nyűjtanak.

Bővebb információt a hotel saját oldalán találhatsz.Megtekintések száma: 7147