Dudits-kastély - Sobor - KASTELYOK.COM

Dudits-kastély

A múlt században épült, historizáló stílusú kastély családias hangulata, antik bútorai és különleges dekorációja az ide látogatót azonnal megfogja és maradásra bíztatja.

A falakon gróf Széchenyi Zsigmond részben sehol sem publikált fotói, a híres afrikavadász, Soltész István, valamint a kastélyt építő id. Dudits Gábor és más magyar vadászok afrikai és európai trófeái láthatóak.

A Dudits-kastély esküvők és üzleti rendezvények közkedvelt helyszíne, a környéken vadászók elmaradhatatlan úticéljaként várja Önöket a Rábaköz szívében.

A békebeli vadászkastélyt idéző hangulat, a kandallóban lobogó tűz és az egész ház miliője, de legfőképpen a házigazdák vendégszeretete együtt alkotják azt a vonzerőt, amely a vendégeket évtizedek óta a Dudits-kastélyba csábítja.Saját tapasztalataink

2016 július elején készültek képeink. A kastélyszálló 2 éve esett át egy teljes felújításon, gyönyörű kívül-belül! Kizárólag esküvőkre, céges rendezvényekre vagy csoportos eseményekre lehet lefoglalni, egyéni szállásra nincs lehetőség. Ezzel kapcsolatos információk a kastélyszálló saját honlapján találhatóak.


Esküvő megrendezésére alkalmas helyszín

Győrtől mindössze 40 km-re szeretettel várja vendégeit a Dudits-kastély!

Romantikus vidéki kastélyunkban mindent megtalál, aki esküvőt szervez!

Vendégeinket 160 főig várjuk kényelmes, légkondicionált rendezvénytermünkben. Kezdődjön a készülődés a nászutas szobájában, mely az ifjú párnak ajándékként jár. Készüljenek mesés emlékek a kastély parkjában és folytatódjon a felejthetetlen nap az ízletes vacsorával és hajnalig tartó vígassággal! Vendégei az esküvő ideje alatt különleges kedvezménnyel foglalhatnak szállást!

Esküvővel kapcsolatos bővebb információ a kastélyszálló saját honlapján található.Megtekintések száma: 17544