Dréher sörtúra - 1106 Budapest, Dreher Antal út 3. - KASTELYOK.COM

Dréher sörtúra

A Dreher Sörgyárak lehetőséget biztosít a sörkedvelők számára, hogy megismerjék a sör és a vállalat történetét, a sörgyártás teljes folyamatát. A Sörutazás program keretében bemutatjuk páratlan szépségű Főzőházunkat, és felfedjük a nemes nedű számtalan titkát. Mivel a látványnál is többet mond a tapasztalat élménye, a Sörutazás vendégeit sörkóstolóra is meginvitáljuk.

Sörutazás részvételi díj (érvényes 2017. szeptember 1-től)
- Felnőtt belépőjegy: 2500 Ft/fő - Nyugdíjasok és a diák belépőjegy: 1800 Ft/fő
-Csoportos kedvezmény (minimum 15 fő együttes bejelentkezése esetén): 1800 Ft/fő

Fizetés kizárólag a helyszínen készpénzben.

A belépőjegy a következőket tartalmazza:
– Dreher Sörmúzeum megtekintése
– gyárlátogatás
– két pohár sör kóstolása

A magyar szakképző és felsőoktatási intézmények oktatási céllal szervezett csoportjainak a megjelölt időpontokban ingyenesen kínálja programját a Dreher Zrt., ezesetben a programnak nem része a sörkóstolás. A rendőrök, tűzoltók, vám- és pénzügyőrök, a polgárőrség és a katasztrófavédelemben dolgozók, valamint az Országos Mentőszolgálat munkatársai és közvetlen hozzátartozóik igazolványuk felmutatásával a Dreher Sörmúzeum látogatása és a Sörutazás programon való részvétel ingyenes.

Felhívjuk tisztelt látogatóink figyelmét, hogy a Sörmúzeum látogatásán, valamint a Sörutazás programjainkon 18 év feletti látogatók vehetnek részt.

A Dreher Sörutazás program hossza kb. 1,5-2 óra. A Sörutazás program csoportos formában (minimum 15, maximum 30 fő), kizárólag előzetes bejelentkezés alapján indul. Az idegenvezetést magyar vagy angol nyelven biztosítjuk.

A Dreher Sörgyárak Zrt. üzemi területére alkoholos befolyásoltság alatt belépni tilos, mely a Sörutazás programon való részvételnek szintén feltétele.
Forrás: Dreher ZrtSaját tapasztalataink

Ez egy igazi, a sört szerető emberek igazán hasznos és tartalmas információt szerző időtöltése lehet:)

Ne felejtsük el, hogy ide (is) mindenképpen regisztrálni kell, amit megtehetünk ezen az oldalon. Általában hétköznap a délutáni órákban indulnak túrák, az időpontok az oldalon kiválaszthatóak. Adott időpontban oda kell menni a sörgyár bejáratához, ahol egy rövid regisztráció után kapunk 2 kupont és az idegenvezető végigvezet minket a gyár különböző részlegein, megismerhetjük a sörfőzés rejtett titkait. A legvégén a gyár saját büféjében 5 féle sör közül választhatunk 2-t a kuponjainkért. Fantasztikus a túra és a sör is valahogy mintha sokkal finomabb lenne a gyári büfében a végén, mint amit a boltban veszünk:)Megtekintések száma: 13371