Korda Filmpark - Etyek - KASTELYOK.COM

Korda Filmpark

Járt már működő filmstúdióban? Tudja, hogyan néz ki és miből készül egy díszlet? Ha nem, jöjjön el hozzánk és sétáljon ott, ahol a Pokolfajzat 2 – Az Aranyhadsereg (Hellboy 2. – The Golden Army) díszletében Ron Perlman vagy Selma Blair, a középkorban játszódó A Borgiák (The Borgias) című TV-sorozat díszletében pedig Jeremy Irons játszották el híres jeleneteiket.

Pillantson be oda, ahol még a kamerák sem lehettek jelen! A stúdiótúra programja és időtartama a forgatások és az időjárási viszonyok függvényében változhat. Időszakonként különleges, egyedi helyszíneket nyitunk meg a látogatók előtt, amelyek a rendszeres stúdiótúrának nem képezik részét!
A szabadtéri stúdiótúra időtartama mintegy 30-40 perc. Kényelmes lábbeli, hűvös időszakokban meleg öltözet javasolt.
Forrás: Korda FilmstúdióSaját tapasztalataink

2014 március elején jártunk itt, amikor a Park évnyitó hétvégéje volt.
A látogatás csoportosan zajlik, először megtekintünk régi filmes relikviákat, majd egy kisebb mozifilmen megnézhetjük a filmkészítés mérföldköveit. Ezután néhány trükkös eszközt kipróbálhatunk, mint például a zöld háttér előtti motorozás, amiből egy erdőben való száguldozás lesz, Pókemberes falmászás, egyéb apróságok. A végén a kültéri római kori valamint amerikai díszletek között csatangolhatunk.
Az egész kiállítás nagyon érdekes, mint látványilag, mint technikailag gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Nagyon jó ötlet, amikor a különböző trükkökbe "beszállhatunk". A legvégén egy nagyon jó kis büfében ehetünk, ihatunk, kávézhatunk, összességében egy nagyon jó kiránduló program ez a Park.Megtekintések száma: 4316