Vécsey-Sardagna kastély  - Hernádvécse - KASTELYOK.COM

Vécsey-Sardagna kastély 

Dimbes-dombos tájon, erdők és gyümölcsöskertek között fekszik a Miskolctól 50, Kassától 30 kilométerre található Hernádvécse. A település büszkesége az aradi vértanú Vécsey Károly nagyapja, Vécsey János által 1790-ben építtetett Vécsey-Sardagna-kastély. A több száz négyzetméteres alapterületű kastély emeletét magtárként használta az udvari gabonabeszállító Vécsey-família. A felújítás keretében egy középkori városka elevenedik meg az évszázados gerendák között. A színes falak mögött apartmanokat alakítanak ki, a régi magtár közepén színpad kapott helyet. A 9 hektáros területen ősfás park, csónakázótó, teniszpálya, kerékpár- és kalandpálya, istálló és lovaglási lehetőség, állatsimogató és kilátó, külső, belső medence, wellness létesítmények várják majd 2014-től a vendégeket. A 120 fős étterem mellett grillterasz, vadászpoharazó, borospince, színpad és mozi szolgálja a turisták kikapcsolódását. A kulturális turizmus kedvezői számtalan látnivalót találnak a környéken: Boldogkőváralja, Regéc és Füzér vára, Vizsoly, Telkibánya és Hollóháza mellett Kassa, Miskolc, Aggtelek és a tokaji borvidék is könnyen elérhető a kastélyszállóból.
Forrás: Vécsey-kastély

2014-ben a terveknek megfelelően meg is nyílt a kastélyszálló, ami egy csodálatos, neobarokk stílusú kastély. A különleges atmoszférájú szálloda- és rendezvénykomplexum nem csak családi üdülésekhez kínál kiváló helyszínt, hanem két nagy konferenciateremmel, kiállítótérrel, bálteremmel, 120 fős étteremmel, grillterasszal, vadászpoharazóval, hangulatos borospincével, színpadokkal és mozival céges rendezvények, tréningek, konferenciák, esküvők lebonyolításához egyaránt a legjobb választás. Egyedülálló gasztronómiai, és változatos wellness szolgáltatásaival, különleges, a településhez kötődő attrakcióival - roma panoptikum, ekhós szekér, interaktív kézművesség és a sokat mondó Európafal, mely hozzásegít Magyarország újrafelfedezéséhez, sugallja az értelmi, érzelmi újrapozícionálást - , méltán nevezhető a térség egyik legszebb turisztikai paradicsomának. Több megtudni a kastély saját honlapján lehet. Érdemes meglátogatni a facebook oldalukat is.Saját tapasztalataink

2018 márciusában jártunk itt. A szállodáról, a szobákról, a berendezésekről, a belső terekről, a parkról, az étteremről, mindenről csak felső fokon lehet beszélni. Minden annyira jól ki van találva, annyira szép és kényelmes, kellemes, hogy akarva sem tudnánk belekötni semmibe. Mindenkinek szívből ajánljuk egy kellemes kikapcsolódásra, egy pihenésre, egy hétvégére vagy csak egy ebédre, felejthetetlen élményben lesz része!


Esküvő megrendezésére alkalmas helyszín

Exkluzív esküvői helyszín

A házasságkötés talán életünk egyik legfontosabb és legmeghatározóbb eseménye, ezért mindannyian szeretnénk ezt igazán emlékezetessé varázsolni. Mi, itt a Hotel Vécsecityben azon vagyunk, hogy ezt az alkalmat igazán felejthetetlenné tegyük egy színvonalas és elegáns esemény megszervezésével!

Szállodánk étterme, 80 fős bálterme, 2 db 120 fős rendezvényterme illetve 40 fős lovagterme egyaránt ünnepélyes és meghitt teret tud biztosítani a legnívósabb esküvői összejöveteleknek is. 9 hektáros parkunk tele van romantikus zugokkal, ősfás kertünk és víziszínpados tavunk nem csak a boldogító igen kimondására tökéletes helyszín, de szabadtéri fotózásokhoz is idilli környezetet biztosít.

Szakképzett szervezőinkkel és szállodánk teljes személyzetével arra törekszünk, hogy igazán feledhetetlen élményt biztosíthassunk rendezvénye teljes idejére, és a nagy esemény után pedig igazán színes szálláskínálatunkkal gondoskodunk akár az egész násznép nyugodt és gondtalan pihenéséről.

Bővebb információ saját honlapjukon találhatóMegtekintések száma: 6228