Jankovich-kastélyszálló - Visz (Berencsepuszta) - KASTELYOK.COM

Jankovich-kastélyszálló

Gróf Jankovich kastélya a falu határában, a dombtetőn épült a vadászkastélyként. A XIX. században a kastélyok székhely jellegükön túl új szerepkört is betöltöttek: szezonális tartózkodási helyként szolgáltak. A viszi vadászkastély is e célból épült: a városi palota mellett csendes vidéki rezidencia, főúri fogadások színhelye volt. Ma ismét régi pompájában tündököl. Eredeti funkciójának megfelelően a vendégeknek újra az elvonulás és exkluzív ünnepélyességek helyszínéül szolgál. Páratlan lehetőséget kínál arra, hogy távol a város zajától megnyíljon a lélek és a képzelet. Érintetlen természet, elegáns környezet és a legmagasabb szintű vendéglátás gondoskodik a testi-lelki megújulásról. Forrás: historicgarden.net.
Ez a kastély a térség első 5 csillagos szállodája. A szállodáról, valamint szolgáltatásairól saját honlapjukon található több információ.Saját tapasztalataink

2015 augusztusában készítettük képeinket. A kastélyt Chateau Visz néven találjuk, gyönyörű kívül-belül, tényleg hozza az 5*-tól elvárt szintet. A személyzet nagyon kedves, udvarias, az éttermük is szenzációs. Annak, aki tényleg ki akar szakadni a zajos világból, annak ez egy ideális helyszín lehet. A szállodáról, valamint szolgáltatásairól saját honlapján tájékozódhat.


Esküvő megrendezésére alkalmas helyszín

A szálloda nagyon elegáns környezetben biztosíthat megfelelő hátteret egy csodálatos esküvőhöz, de fizikai mérete miatt csak korlátozott létszámú, legfeljebb 28-30 fős ünnepség részére tud helyet biztosítani.


Megtekintések száma: 7696