A téma értékelése:
  • 0 Szavazatok - 0 Átlag
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kastély megnyítója Bölcskén
#1
Egy különleges esemény: Bölcskén megnyitják a frissen felújított Szent András-kastélyt 2015. február 28-án. Erről többet megtudni a kastély facebook-os oldalán lehet.

Tisztelt Bölcskei Lakosok, Érdeklődők!
Tisztelettel meghívjuk Önöket 2015. február 28-án a felújított Szent András ( volt Szakáts ) kastély nyílt napjára.
A terület sok-sok évi pusztulása után szeretnénk megosztani Önökkel az új élet indulását.
Reggel 9.30-tól pálinka kóstolóval várjuk Önöket, a bálteremben mesélünk a kastély múltjáról, aztán körbejárjuk a területet a vendégházak érintésével.
Süteményekkel és egy pohár borral frissítjük a látogatókat. Gyerekeknek arcfestés.
Akinek a régi kastélyból, vagy az itteni életből képei, egyéb tárgyai vannak, és azt szívesen elhelyezné a kastély vitrinjében, kérjük hozza magával és megajándékozzuk.
Belasics Edit és a kastély munkatársai
Válasz
#2
Kedves Fórumlátogatók,
voltunk a megnyitón, nagyon szép lett - még így a télies hangulatban isSmile A szobák már készen állnak és várják a vendégeket, a kiszolgáló egységek még csak gyakorlatoznak, de ami késik nem múlik, biztosan jól szuperálnak majd. A borászat is várat még magára, de a kezdeti fejlemények már látszódnak. Nagyon izgalmas, hogy nincs benne két egyforma szoba, nagyon eklektikus a berendezés. A legszebb a hatalmas nagy területen az a kis kápolna, ami már a bejáratnál is gyönyörűen látszik és uralja a terepetSmile Jó lenne, ha majd egyszer azt is felújítanák, mert így elég romos. Nagyon jó hangulatú volt az egész megnyitó nap, sokan voltak és mindenki mindenkivel beszédbe elegyedett, szóval jól éreztük magunkat - köszönjük kastelyok.comSmileSmileSmileSmile máskor is követünk benneteket, ha csak időnk engedi.
üdv: Ujj Erika
Válasz


Fórumra ugrás:


Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 1 Vendég