A téma értékelése:
  • 0 Szavazatok - 0 Átlag
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
látogatottsági térkép
#1
Kedves admin!
Sikerült regisztrálnom az oldalra meg a hírlevélre, de nem értem, mi az a látogatottsági térkép? Kérem segítsenn!
Kata
Válasz
#2
Kedves Kata!
Ha a regisztrációja sikerült, az már fél siker. Akkor be tud lépni az oldalra. Ha sikeres a belépése, akkor fent a menüsor alatt jobb szélen megjelenik az "Üdvözöllek Kata" felirat (feltéve ha ilyen néven regisztrált.)
Ezek után ha bármelyik kastély adatlapját nézegeti, ott talál egy barna színű KEDVENC feliratú gombot (regisztráció és belépés nélkül ez nincs). Lehet nem a legszerencsésebb felirat, de ezt találtuk ki annak jelölésére, hogy ezt a kastélyt "memorizáljuk" magunknak. Mi (és sokan már mások is) arra használjuk ezt, hogy ezzel jelöljük azokat a kastélyokat, amiket láttunk már. Vagyis jelölje be így azokat a kastélyokat, amiket már meglátogatott.
Ezt a rendszer eltárolja. Ezután ha belépne mondjuk a KASTÉLYOK menüpontba, akár szelektál valamilyen szempont szerint - megyére, névre vagy esetleg romos kastélyokra - akár nem, a szelektálásnak megfelelően kap egy csomó kastélyt a képernyőn, de a legfelső felett fog találni egy nyomógombot TALÁLATOK MEGJELENÍTÉSE A TÉRKÉPEN felirattal. Ha erre rákattint, akkor zöld színnel fognak a térképen megjelenni a KEDVENC-ként felvett kastélyok jelölői, pirossal a fel nem vett kastélyok.
Így ha mondjuk egy vasárnapi kirándulást tervez például Pest megyében, akkor egy pillanat alatt látja, hogy melyik kastélyokat látogatta már meg és melyeket nem. Ha egy piros - azaz meg nem látogatott kastély jelölőjére kattint, akkor láthatja a kastély adatait, a megjelenő linkre kattintva pedig bejön annak részletes adatlapja, koordinátái, stb.
Válasz


Fórumra ugrás:


Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 1 Vendég