Fórum
érdeklődés bejutásról - Nyomtatható Verzió

+- Fórum (https://www.kastelyok.com/forums)
+-- Fórum: Kastélyok és ami velük kapcsolatos (https://www.kastelyok.com/forums/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Fórum: Mit érdemes megnézni? Szép, látogatható kastélyok (https://www.kastelyok.com/forums/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Téma: érdeklődés bejutásról (/showthread.php?tid=6)érdeklődés bejutásról - mancika - 2014-10-03

Nagyon megtetszett albumaikat nézegetve egy kastély Nagymágocson. Érdeklődnék a bejutási lehetőségekről, mert nem volt minden világos amit a "saját tapasztalatok"-nál olvastam.Köszönöm!RE: érdeklődés bejutásról - Adminisztrátor - 2014-10-05

Kedves Mancika!
Mi tavaly nyáron jártunk ott. Akkor a kapunál álló portást megkérdeztük, hogy be szeretnénk menni megcsodálni a kastélyt és a parkját, lehetséges-e? Azt mondta, hogy igen, de mivel ez egy szellemileg sérült emberek otthona, lehetőleg velük kerüljük a kapcsolatot. Nem kell tőlük félni, nem veszélyesek, de tartsunk egy kis távolságot.
A bejárattól egy pár perc séta a kastély és amikor előtűnik a növények közül, akkor lenyűgöző a szépsége, a mérete miatt is meglepődsz majd. De a legnagyobb meglepetés belül lesz, olyan szép állapotú az egész épület, főleg az emeleti kápolna.
Azért mielőtt az épületbe belépsz, még az udvaron lehetőleg keress egy fehér ruhás ápolót, akivel beszélsz, hogy bemennél az épületbe körbenézni, nehogy gond legyen. Fényképeket meg csak úgy készíthetsz, ha ottani emberek nincsenek rajta.
Ha sikerül szép képeket készítened és elküldöd, szívesen kitesszük az oldalunkra. Jó kirándulást Neked!


RE: érdeklődés bejutásról - mancika - 2014-10-05

Köszönöm Smile